Γνωρίστε περισσότερα για εμάς

Η Ιστορία μας

Από το 1920, το γραφείο μας προσφέρει τις υπηρεσίες του σε οικογένειες της Ελληνικής επικράτειας και του εξωτερικού. Είμαστε περήφανοι για αυτό το κληροδότημα υπηρεσιών από γενιά σε γενιά. Στα πλαίσια της εξέλιξης μας, σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα όπου θα βρείτε λεπτομέρειες για τη πορεία μας όλα αυτά τα χρόνια, τον προσχεδιασμό της τελετής και μία ποικιλία ανάλογων θεμάτων σχετικών με την περίσταση. Βρισκόμαστε δίπλα σας και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ερώτηση και σχόλιο.


Προφίλ

Η ιστοσελίδα μας είναι μόνο ένας από τους τρόπους που οι οικογένειά μας μπορεί να βοηθήσει τη δική σας οικογένεια… με το να σας παράσχουμε πληροφορίες, βοήθεια και υποστήριξη. Είτε θρηνείτε την πρόσφατη απώλεια κάποιου αγαπημένου σας προσώπου, είτε περιμένετε να αντιμετωπίσετε την απώλεια κάποιου αγαπημένου σας προσώπου στο μέλλον, είτε ψάχνετε γενικές πληροφορίες, ελπίζουμε η ιστοσελίδα να σας βοηθήσει και να σας προσφέρει μια ανακούφιση.

Τέλος, σας δίνουμε τη δυνατότητα να μάθετε περισσότερα για εμάς & την οικογένεια μας, το γραφείο τελετών και τις υπηρεσίες μας. Η επιλογή ενός γραφείου τελετών είναι μία πολύ σημαντική και προσωπική υπόθεση. Μιας κι όλα τα γραφεία τελετών δεν είναι ίδια, εδώ θα πάρετε πληροφορίες εκ των έσω για το πώς και γιατί προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας και γιατί είμαστε περήφανοι που είμαστε ένα οικογενειακό γραφείο. Πιστεύουμε πως μία οικογενειακή επιχείρηση είναι κάτι σημαντικό…και για τις οικογένειες που εξυπηρετούμε αλλά και για τη κοινωνία μας.

Πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον προσχεδιασμό τελετής, τη παραδοσιακή νεκρώσιμη ακολουθία καθώς και για τις υπηρεσίες αποτέφρωσης που μπορούμε να σας προσφέρουμε. Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε μαζί μας ανά πάσα στιγμή. Είμαστε στη διάθεσή σας στο τηλέφωνο ή στην δια ζώσης επικοινωνία.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε όπως το κάνουμε τον τελευταίο αιώνα!